Banko galleri billeder fra vores mange hyggelige stunder og søndage. Her kan du se nogle stemningsbilleder, både sjove og seriøse fra vores bankoaftner.

Vi forsøger altid og sørge for at alle for en god oplevelse og altid bliver mødt med et stort smil. Der er altid en god stemning i hallen og vi forsøger at holde tingene nede på jorden og vi ser gerne os selv som en stor familie. Man kan altid være sikker på at vores søde og imødekommende hjælpere altid er klar til at hjælpe kunderne, både nye som gamle kunder. Du kan også se en masse billeder af vores hjælpere og kunder i vores banko galleri. 

Når man kommer og man skulle have nogle spørgsmål, så oplever vi tit at kunderne er rigtig gode til at hjælpe hinanden, men ellers så står vores hjælpere også altid klar til at give en hånd med. Hos Brøndby banko har vi altid plads til alle kunder, både nye og gamle kunder. Har man svært ved at finde en plads, så kan man bare hive fat i en hjælper og så skal vi nok hjælpe med at finde nogle ledige pladser. Vi opdatere løbende vores banko galleri med flere billeder.