Her kan du læse nærmere omkring spillets gang i Brøndby Banko

NB! Vi tager kun imod kontant betaling. 🙂

Stå op Banko

Hver søndag kl 17:30 afholder vi et gratis ‘Stå op banko’, hvor man har mulighed for at vinde en gratis bankoaften med gratis plader og et af hver sidespil. 

Når man har været oppe og købe sine plader og indgangsbon, så får man samtidig udleveret en lille plade. Det er denne plade man skal bruge til ‘stå op banko’. 

Spillet foregår således at alle i salen rejser sig op. Banko Bettina råber nogle numre op. Hvis man har nummeret på planden så sætter man sig ned og man er ude af spillet. Den sidste der står op har vundet en gratis bankoaften. 

Det er således et “omvendt bankospil”, hvor det gælder om ikke at have nogle af de opråbte numre på sin plade. 🙂

Banko pladerne

Vi spiller 25 ordinære spil på vores gule bankoplader og et oprydningsspil, hvor man kan vinde kaffe og snaps. 

På 1 og 2 rækker her vi henholdsvis 100 kr og 200 kr. På ‘pladen fuld’ har vi en tavle hvor vi har 30 kuverter hvor man så vælger en kuvert. 

Er der flere der har banko på ‘pladen fuld’, så er der kun én der vælger en kuvert, men alle med banko der vinder indholdet af kuverten. 

Vi har fuld gevinst til alle med banko på de gule spilleplader. 

Derudover har vi også et vis antal sparegrise med et pengeindhold på mellem 500 – 1000 kr, som man kan vinde som ekstra gevinst på ‘pladen fuld’ hvis man får banko på et såkaldt “grise nummer”.

(Er der flere med banko på et “grise nummer”, så skal den deles!)

Sidst men ikke mindst så har vi også 4 lykke numre, som man kan vinde på enten 1 rækker, 2 rækker eller pladen fuld. 

Får man banko på et lykke nummer, så snurrer vi på vores lykkehjul og man får så den kontante gevinst oveni ens “normale” gevinst. Er der flere man banko på et lykke nummer, så får alle det fulde beløb som lykkehjulet viser. 

Lotteri

Vi har flere forskellige lodder der burde kunne mætte de flestes appetit i vores 3 – 4 vogne rundt om i hallen. 

Tusserne: Vores ‘Tusser’ lodder koster 2 kr pr. stk og her har man mulighed for at vinde 1000 kr! Man kan samtidig også vinde 20 kr, 50 kr, 200 kr og 500 kr. Man skal huske at skrive sit medlemsnummer på ens nitter på Tusserne og putte dem op i sækken ved gevinst udleveringen. Så er man med i en ekstra lodtrækning imellem spil 20 – 21 hvor man kan vinde nogle lækre ekstra præmier. 

Araberne: Vores ‘Arabere’ lodder koster 1 kr pr stk og er det klassiske “amerikanske lotteri”. Her har man mulighed for at vinde 25 kr, 50 kr, 100 kr og 250 kr. Samtidig kan man også vinde enten snaps eller kaffe. 

Bingoen: Vores ‘Bingo’ koster 10 kr for et ark. Her får man et ark med 6 plader samt nogle faste bankonumre. Her dupper man numrene og får man pladen fuld, så har man vundet 1000 kr. På en række kan man få en ny Bingo og på 2 rækker vinder man 200 kr. 


Tyrolerspillet

Tyrolerspillet er vores startspil og det er de hvide bankoplader. Spillet koster 15 kr for et helt ark med 6 plader og 3 kr pr. plade. 

Her spiller vi om 1 række 100 kr, 2 rækker 200 kr og pladen fuld 300 kr. 

Når man har banko, så kommer der en terning med ned og så får man lov til at kaste terningen. Gevinsten på henholdsvis 1 række, 2 rækker og pladen fuld bliver så ganget med det antal øjne terningen viser, så man altså har mulighed for at vinde op til 600 kr på 1 række, 1200 kr på 2 rækker og 1800 kr på pladen fuld. 

Er der flere der har banko på samme tid, så er der selvfølgelig fuld gevinst til alle og man får selv lov til at “kaste” sin egen gevinst. 

Man har således selv indflydelse på hvor stor en gevinst skal være og kommer an på hvor “god” man er til at kaste med terningen. 🙂


Super/Mini

Super/mini er et af vores sidespil. Spillet koster 40 kr for et helt ark og 7 kr pr. stk. 

Hver gang der er banko på enten 1 række, 2 rækker eller pladen fuld, så skal man duppe nummeret på sin Super og banko nummeret på pladen fuld skal også duppes på Mini’en ude i siden. 

På Superen spiller vi henholdsvis først 1 række, så 2 rækker og til slut pladen fuld hvor man kan vinde 200 kr hver gang. Vi har et vis antal puljer, som kommer an på hvor mange der bliver solgt, men der er som regel mellem 3 – 6 x 200 kr på 1 række og det samme på 2 rækker. På pladen fuld er der som regel omkring 14 – 16 x 200 kr. 

Får man 3 rigtige numre duppet sammen på Mini’en, så har man også vundet der. Vi har som regel 1 x 600 kr, 1 x 400 kr og mellem 4 – 7 x 200 kr på Mini’en. 

Både Super og Mini er et puljespil, så er der flere der har end der er puljer tilbage, så skal man dele de resterende puljer. 

MEGA'en

Vores Mega er også et af vores sidespil og det koster 20 kr pr. ark. 

MEGA’en fungere lidt på samme med som Superen, hvor man skal duppe alle banko numrene der kommer på henholdsvis 1 række, 2 rækker og pladen fuld. 

Dog spiller vi kun om pladen fuld på MEGA’en. Fylder man hele pladen på MEGA’en indenfor de 25 ordinære spil, så vinder man 5000 kr. Er der dog ikke nogle der har lykkedes med at vinde MEGA’en inden for de ordinære spil, så spiller vi MEGA’en ud efterfølgende, hvor puljen vil være på minimum 2000 kr. 

MEGA’en er et puljespil, så er der flere der har en MEGA på samme tid, så skal gevinsten således deles imellem dem. 

Fyrtårnet

Vores Fyrtårn er et af vores sidespil og det koster 10 kr pr. stk. 

Vores Fyrtårn fungere på den måde at man kun dupper bankonumrene på pladen fuld af. Her er der 3 rækker, nemlig en grøn, gul og blå række. Får man fyldt en af disse rækker indenfor de 25 ordinære spil, så vinder man 1000 kr. 

Bliver de ikke vundet indenfor det ordinære spil, så spiller vi Fyrtårnet ud efterfølgende, hvor puljerne stadig vil være 1000 kr pr. farve. 

Fyrtårnet er et puljespil, så er der flere der har den samme farve på samme tid, så skal puljen altså deles. 

Pletskuddet

Pletskuddet er vores pausespil og det koster 20 kr pr. stk. 

Pletskuddet bliver spillet umiddelbart efter pausen er slut. Spillet gælder om at få banko på en lodret række. Det fungere altså sådan at opråberen starter et spil på samme måde som bankopladerne og man så dupper numrene af på sit Pletskud. Så skal man så sørge for at få banko på en af de lodrette rækker, hvor der er både en grøn, gul og blå række. 

Vi har altså minimum 2000 kr og 1000 kr på 2 af farverne. Pletskuddet er et puljespil, så er der flere der har banko på den samme farve, så skal præmien altså deles. 

Banko numrene skal ikke duppes af på hverken Super/Mini, MEGA eller Fyrtårnet. 

Stjernerne

Det første spil vi starter med at “trække” er vores Stjerner og de koster imellem 80 – 100 kr pr. bundt. Der er 8 Stjerne lodder i et bundt til 80 kr og 10 stk i et bundt til 100 kr. 

 Her glæder det om at have de numre opråberen siger på sine Stjerne lodder. 

Vi spiller om 5 x 100 kr, 6 x 50 kr og 4 x Gratis plader på hvert Stjerne serie og farve. 

Man skriver sit medlems nummer bagpå sine stjerner også bliver de indsamlet efterfølgende, puttet i en sæk og så bliver der trukket et medlemsnummer den sidste søndag i måneden der vinder “Månedens gris” og 10 x 200 kr.